Parerile si marturiile clientilor - forum

Acasa : Pareri

Neo PrenPot pe acasa acesti pantaloni timp de 6 saptamani si am vazut deja schimbari in bine aduse posteriorului meu. Produsul functioneaza fabulos si este o modalitate foarte buna de a scapa de surplusul de grasime, care se depune usor pe corp. Recomand pantalonii de slabit NeoPren tuturor femeilor!
- Alexandra


NeoprenSunt o mama casnica care isi ocupa cea mai mare parte a timpului ingrijind copii, familia si intretinand locuinta. Deoarece nu am timp sa merg la fitness si nici nu imi permit produse de slabit costisitoare am decis sa utilizez acesti pantaloni. Ii recomand deoarece pe mine m-ai ajutat sa scap de grasimea de pe burta si imi simt porpul mult mai tonifiat acum.
- Maria Ioana

pantaloni neoprenPort NeoPren numai cand merg la sala, eu doar ma intretin acum, nu ma mai intereseaza sa slabesc ci doar sa imi mentin si tonific corpul. Spre deosebire de colantii simpli purtati in timp ce lucrezi la sala, prin acestia nu se observa inestetic transpiratia si nici nu degaza mirosuri neplacute. Sincer recomand!
- Carina

pantaloniAm cumparat si daruit cadou acesti pantalonii sorei mele acum 6 luni. In acest timp, impreuna cu o dieta echilibrata si acesti pantaloni a slabit peste 10 kilograme fara prea mult efort.
- Gabriela Nae

pareri pantaloniNeoPren sunt o inventie fabuloasa! Ii port de 5 luni si mi-au modelat in mare parte fundul exact cum imi doream, acum arat mult mai sexy decat inainte. Totusi nu voi dezvalui acest secret prietenelor deoarece imi doresc sa arat eu cel mai bine, stiu ca sunt putin egoista :)
- Nico
Trimite-ne parerea ta prin email la office [at] pantalonideslabit.ro si castigi garantat un premiu surpriza!